Γεννήθηκα στην Αθήνα και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στη Νέα Αγχίαλο. Στη Β΄Λυκείου μετακόμισα στη Λαμία όπου και τελείωσα το 4ο Γενικό Λύκειο Λαμίας.


Στη συνέχεια ακολούθησαν σπουδές στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου και παράλληλα με τα μαθήματα που παρακολουθούσα στη σχολή συμμετείχα σε 3ετή πρακτική άσκηση σε Κέντρο Πρόληψης της Εξάρτησης από τα Ναρκωτικά και Αγωγής Υγείας του Δήμου Αθηναίων, όπου συμμετείχα σε σχολές γονέων , καθηγητών μέσης εκπαίδευσης και σε παρεμβάσεις σε σχολεία.

Μετέπειτα ακολούθησε μονοετής πρακτική άσκηση στο «Δρομοκαΐτειο» Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Ταυτόχρονα, παρακολούθησα πλήθος σεμιναρίων εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου σε θέματα όπως, η Ψυχοπαθολογία και η Ψυχαναλυτική Θεραπεία Εφήβων στη Μονάδα Εφήβων-Νέων του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» , Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία για Ψυχωτικούς Ασθενείς στην Ψυχιατρική Κλινική «Παναγιά η Γρηγορούσα», σεμινάρια για την Ουσιοεξάρτηση και την Οικογενειακή Συστημική Θεραπεία. Μετά τη λήψη του πτυχίου μου ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου έλαβα το μεταπτυχιακό μου στη «Γνωσιακή Επιστήμη» ως αριστούχος.


Κάπου κοντά στο τέλος των σπουδών μου στο πρώτο πτυχίο  έκανα ένα σεμινάριο πάνω στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία στη «Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς» του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Αθηνών. Ταυτίστηκα με αυτή τη ψυχολογική παρέμβαση, τις μεθόδους της, τον πλούτο των τεχνικών της και την απαράμιλλη αποτελεσματικότητά της σε σύγκριση με άλλες ψυχολογικές παρεμβάσεις για ψυχολογικές διαταραχές αλλά και σε σύγκριση με τη φαρμακοθεραπεία σε πλήθος ψυχικών διαταραχών. Με μεγάλο ενθουσιασμό, λοιπόν ακολούθησε πρακτική άσκηση στην «Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς», όπου εφαρμοζόταν στην πράξη οι Συμπεριφοριστικές Ψυχολογικές Παρεμβάσεις, σχετικά σεμινάρια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εποπτεία στην «Συμπεριφοριστική Θεραπεία». Παράλληλα, παρακολούθησα τη διετή εκπαίδευση  στην «Ψυχοεκπαίδευση και Οικογενειακή Θεραπεία Συμπεριφοράς» στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Συμπεριφοράς και πλήθος σεμιναρίων πάνω στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Συμπεριφοράς. Επιπλεόν, έλαβα, εξειδικευμένη εκπαίδευση πάνω στις Συμπεριφοριστικές Ψυχολογικές Παρεμβάσεις για τη Μετατραυματική Διαταραχή Στρες από την παγκοσμίου φήμης Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεύτρια και καθηγήτρια κλινικής ψυχολογίας στις ΗΠΑ, Dr. Edna Foa, η οποία θεωρείται σημαίνον πρόσωπο αναφοράς στις Συμπεριφοριστικές Ψυχολογικές Παρεμβάσεις και θεραπείες και στις Γνωσιακές Συμπεριφοριστικές Θεραπείες γενικότερα.

Εργάστηκα στην Αθήνα ιδιωτικά με ασθενείς με διαταραχές άγχους και φοβίες καθώς και σε ένα Κέντρο Ημέρας για ενήλικες με Αυτισμό. Από το 2008 που επέστρεψα στη Λαμία και με το πέρας των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων εργάζομαι ως σήμερα στο Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων «ΤΟ ΣΤΕΚΙ» της Φθιωτικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας ως ψυχολόγος. Έργο μου είναι η αξιολόγηση και η εφαρμογή ψυχολογικών παρεμβάσεων σε ασθενείς με ψυχικές διαταραχές, όπως χρόνια κατάθλιψη, διπολική διαταραχή, ιστορικό αυτοκτονικότητας, ψυχώσεις κλπ.

Το ιδιωτικό μου γραφείο λειτούργησε στη Λαμία το 2009 - 2016

Από το Σεπτέμβριο του 2016  ως σήμερα δραστηριοποιουμαι επαγγελματικά στην Αθήνα και πλεον το γραφείο μου βρίσκεται στους Αμπελόκηπους, οδός Έσλιν 4, τηλ. 2130431912

 

 

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕΣΩ SKYPE